Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Vermuts modernistes


UNA PROPOSTA SINGULAR ON LA GASTRONOMIA I EL MODERNISME EN SÓN ELS PROTAGONISTES


L’Ajuntament de Manresa, la Fundació Turisme i Fires de Manresa, l’Hotelet-Casa Padró i Assegurances Santasusana sumen esforços per a oferir una proposta turística singular que uneix patrimoni i gastronomia, on el modernisme manresà n’és el principal protagonista.

Tots els dissabtes de maig els visitants que arribin a Manresa tindran l'oportunitat de gaudir d'una visita guiada especial que ressegueix els principals edificis modernistes de la ciutat al voltant del centre històric i comercial, des de la Seu i fins al passeig Pere III, tot finalitzant a L'Hotelet , un allotjament turístic situat a la Casa Padró que disposa d'un rooftop amb vistes úniques sobre el passeig i, en la qual, es podrà gaudir d'un vermut un cop acabi la visita.

La visita guiada, en català i amb una durada d'una hora i mitja, permet conèixer tots els detalls del modernisme que acull i s'amaga al centre la ciutat, com la façana modernista de la basílica de la Seu, els rètols comerços emblemàtics del carrer del Born, les diverses cases i edificacions repartides entre la plaça Sant Domènec i el passeig Pere III o els edificis dissenyats per l'arquitecte Oms que llueixen al carrer que duu el seu nom.

Un dels punts forts d’aquest itinerari guiat és l’accés a l’interior d’un habitatge privat típicament modernista, situat a la planta noble de la Casa Torrents, també anomenada La Buresa, on encara es conserven l’exuberant decoració d’interiors modernista. 

.

+ L'activitat es durà a terme tots els dissabtes de maig de 2024: 4, 11, 18 i 25. 

.

+ La visita començarà a les 11 h a l'Oficina de Turisme de Manresa (Plaça Major, 10) i a les 12.30 h aproximadament s'arribarà a L'Hotelet-Casa Padró per a degustar el vermut. 

.

+ En cas de presentar al·lèrgies o intoleràncies alimentàries, cal informar-ne a l'avançada. 


  • Telèfon: 93 878 40 90
  • Correu electrònic: turisme@manresaturisme.cat
  • Web:
  • Horari:
    El punt de trobada de la visita és l'Oficina de Turisme de Manresa (Plaça Major, 10) a les 11 h
    A les 12.30 s'arribarà al rooftop de L'Hotelet-Casa Padró per a gaudir del vermut
  • Preu:
    12€
Reservar
Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat